Hlavní obsah
Článek

Blondýnky pozor! Pánům se dnes líbí více ženy tmavších vlasů. Odhalil to průzkum sociální sítě Badoo s tím, že ideálním vzorem je bruneta s mírami 94-78-102 a modrýma očima.

Obecně se považuje za sexuální symbol blondýna s vnadným poprsím a vosím pasem, ale v průzkumu Badoo se více než 60 procent mužů vyslovilo jasně – dávají přednost hnědovláskám.

Třetina mužů sice touží po blond vlasech, ale třetina po hnědých a třetina po černých vlasech, takže tmavší odstíny dohromady dávají šedesát procent. Ačkoli se v jedné písničce zpívá „Zrzavou, zrzavou, tu já mám nejradši“, po rusovlasých ženách touží méně než devět procent mužů.

Jen deset procent mužů touží po postavě v konfekční velikosti 34 až 36, většina dává přednost rozmezí 40 až 42 – tedy v mírách 90-74-99 až 97-81-104. Muži se nejvíce shodnou na modrých očích, pro ně hlasovalo něco přes 40 procent dotázaných.

„Byl jsem překvapen tím, že blond vlasy a velikost 36 nejsou nejoblíbenější. Přitom časopisy jsou plné takových vyzáblých blondýn, takže je hezké, že realita je jiná,“ komentoval studii Lloyd Price ze společnosti Badoo.

Reklama

Další články

Načítám