Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná si vzpomenete, jak proutník Leonardo DiCaprio (49) v polovině února oslavoval získání ceny BAFTA za svůj výkon v Revenantovi: Zmrtvýchvstání. Z večírku si odvedl k sobě na pokoj rovnou dvě blond krasavice Lauru Whitmore a Roxy Horner. A právě u druhé zmiňované údajně neskončilo pouze u jednorázové záležitosti...

Nepříliš známá čtyřiadvacetiletá modelka spodního prádla podle deníku The Sun (odkazujícího se na blízký zdroj z hercova okolí) DiCapriovi učarovala natolik, že za ní neváhá létat napříč světem, aby s ní mohl strávit čas. Za svůdnou Roxy, která v roce 2012 poslala na Twitter hercovu fotku a připsala k ní ‚definice slova sexy‘, přiletěl do Londýna i tento týden. V úterý prý vyrazili do nočního klubu Tape a pokračovali do trendy podniku Chiltern Firehouse.

„Leo se od Roxy nehnul na krok. Po odchodu z prvního klubu pokračovali v Chilternu, kde plno lidí říkalo, že se k sobě hodně mají,“ prozradil zdroj a pokračoval: „Roxy je opravdu roztomilá, dobrosrdečná a normální dívka. Je od přírody krásná a má s Leem hodně společného. Jsou do sebe zamilovaní a užívají se společně strávený čas."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám