Hlavní obsah
Článek

Modelka Inna Puhajková (38) už se těší do Ameriky, kam se zanedlouho stěhuje se svým přítelem Jaromírem Jágrem (52). Ten se vrací do NHL v dresu týmu Philadephie.

Zatím nemají ani vybraný byt. Hnízdečko lásky bude zřejmě zařizovat krásná Inna v době, kdy Jarda bude trénovat na hokejovém campu. „Zatím je na zařizování ještě tak tři týdny čas. Byt ještě vybraný nemáme. Zřejmě dostane od týmu několik bytů na výběr a pak se rozhodneme. Ale myslím, že mu určitě nic špatného nedají,“ usmívá se Inna.

Philadephie se Inně zamlouvá. „Letos jsem tam ještě nebyla, ale pamatuji si ji z dob, kdy Jarda hrál v New Yorku a já se občas jezdila do Philadephie dívat na zápasy. Těším se moc a jsem šťastná, že se Jarda vrací do NHL. Má stále co ukázat a kde jinde by měl kariéru zakončit než tam,“ říká.

V Americe se chce věnovat studiu a uvažuje i o modelingu. „Rusky už mluvím perfektně, udělala jsem i mezinárodní zkoušku, teď je čas zase pilovat angličtinu. Podívám se tam určitě po vhodné škole a když se naskytne možnost pracovat jako modelka, tak toho určitě využiji. Lámat přes koleno to ale nebudu,“ upřesnila Inna na finále soutěže Muž roku, kde zasedla v porotě.

Krásná Inna se ukázala v pořádně sexy šatech a zbrusu nových vlasech. Nechala si je prodloužit v pořádně dlouhou hřívu. „Měla jsem zničené své vlasy z toho neustálého barvení. Kadeřník mě proto hodně ostříhal a protože jsem si nemohla zvyknout, nechala jsem si vlasy prodloužit,“ dodala Inna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám