Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také byste se vsadili, že se díváte na Eda Sheerana (25)? Známý anglický zpěvák, jehož vizáž se na první pohled zdá nezaměnitelná, má přitom svou dokonalou kopii. Je jí jeho o čtyři roky mladší krajan ze Sale v Manchesteru jménem Ty Jones.

Jednadvacetiletý Ty je dokonce stejně vysoký jako zpěvák hitů Thinking Out Loud, Photograph či I See Fire a nejen na první pohled je k nerozeznání od originálu, jemuž podlehla už Ellie Goulding a údajně i Barbara Palvin a Nicole Scherzinger.

Díky své podobě s popovou megastar kdysi velmi plachý Jones sice netrpí nouzí o ctitelky, ale má to prý i stinné stránky. Nikdy si prý není zcela jistý, zda jde dívce o něj, nebo je fanynkou Sheerana, která chce mít po svém boku alespoň někoho jemu hodně podobného. A když už prý nějakou slečnu má, většinou začne žárlit na houfy dívek, které jej neustále bombardují. Někdy se mu dokonce ani nechce z domu, jelikož jej zastavují cizí lidé a chtějí s ním prohodit pár slov. Pochopitelně pořád o tom samém...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám