Hlavní obsah
Článek

Už přes čtvrt století se vysílá populární francouzská soutěž Pevnost Boyard, kterou dobře znají i čeští diváci. A jak to tak vypadá, televize Prima se rozhodla natočit českou verzi. Naučí slavného otce Furu nějaký ten lektvar Ladislav Hruška (46), kterého kvůli tomu oslovili?

Informace omylem zveřejnil na chvíli sám Láďa, vzápětí ale zprávu smazal, asi na žádost Primy, která nechce nic dopředu prozrazovat. Hruška tvrdil, že ho oslovili přímo do originální francouzské licence a že by se tedy setkal s pravým otcem Furou. To ale nemá moc logiku, spíš to vypadá, že Prima pošilhává po tom, že by natočila díl s regionálními hvězdičkami. Při vší úctě k Láďovi by o něj diváci originálu asi moc zájem neměli.

„No, neděláme si blázny, točí se v červenci. Máte čas?“ zněla údajně reakce produkční na údiv moderátora Vychytávek Ládi Hrušky, že se mu vůbec ozvali.

Jestli se v soutěži nakonec přece jen objeví, to se teprve ukáže.

Sama Prima na otázky ohledně příprav speciálního českého vydání Pevnosti Boyard reagovala neurčitě. „Jedná se o zcela standardní a běžný proces v rámci vývoje nových formátů, kdy nás zaujala právě i tato soutěž jako jedna z mnoha možných alternativ pro stejné období. Rozhodně je ale velmi předčasné tvrdit, že bychom byli ve fázi realizace nebo dokonce příprav,“ řekla Super.cz mluvčí stanice Jana Mrákotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám