Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná zpěvačka a herečka Michaela Sejnová poprvé ukázala syna. Dvouměsíčního Matěje vyvezla na dětský den do loděnice v Troji, kde se setkala se svými muzikálovými kolegy z divadla Hybernia. Hvězda seriálu Doktoři z Počátků se předvedla ve skvělé formě a vypadá to, že s kily navíc opravdu bojovat nebude.

Prozradila, že jméno pro syna vybral její partner. "Tatínek prostě řekl, že si vždy přál syna Matěje. Mně se to jméno taky líbí. Vůbec jsem nad tím nepřemýšlela," prozradila Míša.

Nadšená z malého Matěje byla Sabina Laurinová, která si ho dlouho chovala. Sama má dvě děti - Valentýnku a Máju. Na další dítě se už ale necítí. "Říká se 'nikdy neříkej nikdy', ale já jsem realistka, stojím nohama pevně na zemi. Mám dvě dcery, jsem naprosto spokojená a třetí potomek určitě, nebo spíš s největší pravděpodobností, nebude. Jsem máma a živitelka, což není jednoduchá dvojrole, ale zvládám ji, i když někdy to není lehké," dodala Laurinová.

Reklama

Další články

Načítám