Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Být matkou není omluvou tloušťky, je přesvědčená čtyřiatřicetiletá Simone Gately z anglického Leedsu. Sama má potomků pět a postavu, po níž by toužila i spousta bezdětných žen. Štíhlost a svaly ale pochopitelně nemá zadarmo, cvičí každý den, a to dokonce dvakrát.

Svůj pravidelný rituál začíná v pět hodin ráno v posilovně, následuje svižná procházka se psem, výlet či túra po okolí. Odpoledne pak pokračuje s další lekcí cvičení, k němuž často využívá i své děti. Jak sama Simone říká, ona si zaposiluje a děti se u toho dobře pobaví a ještě se od útlého věku naučí mít vztah k pohybu.

Všech pět svých ratolestí má tato maminka na plný úvazek s manželem Paulem Gatelym (45), který je pochopitelně na svou atraktivní ženu náležitě hrdý. Simone by podobně aktivní režim doporučila všem maminkám a doufá, že bude i některou inspirovat.

Její děti Summer (9), Chester (7), Blossom (6), India (5) a Minnie (2) s ní podnikají dlouhé procházky, zvládnou prý ujít už pořádný kus a zároveň se naučily mít rády přírodu, což je v době vysedávání u počítačů jistě velmi záslužné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám