Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co v roce 2008 vyhrála Miss České republiky, se tu příliš dlouho nezdržela. Malý český rybníček Zuzaně Jandové (36) nestačil, a tak se vydala hledat štěstí do světa.

„Potřebovala jsem po Miss České republiky pauzu od šoubyznysu. Sama jsem cítila, že jsem tady něco dokázala a že musím jít dál, že potřebuju jít výš. Necítila jsem, že bych se mohla zastavit a nerůst,” říká Jandová. „Říkala jsem si, že zahraničí může být skvělým učitelem, a přesně to se stalo.”

Charismatická kráska s podmanivým hlasem mnoho let působila na modelingových trzích v Německu a v Itálii. Právě Miláno si zvolila jako místo, odkud pravidelně odlétala za prací po světě. „Žila jsem pět let v Itálii. Nejvíce zakázek jsem měla právě tam, v Německu a v Anglii."

Po rozchodu s posledním partnerem Robertem Hájkem se kráska nastěhovala zpět do svého dívčího bytu v pražské Hostivaři, kde jí prý nic nechybí. „Jsem ráda, že jsem v práci postoupila tak daleko, že tady můžu zůstat a odlétat jen na zakázky,” říká Jandová, kterou jsme zpovídali před bělením zubů na plzeňské klinice krásy.

Jak dlouho ještě hodlá Jandová působit v modelingu, na kdy odhaduje svůj modelkovský důchod a čím se hodlá živit v budoucnu, se dozvíte v naší video reportáži.

Reklama

Další články

Načítám