Hlavní obsah
Článek

Nová pravá ruka Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) si hraje na jejího ochránce a přítele, ale takový andílek asi nebude. Majitel bezpečnostní firmy, který Ivetě léta poskytoval své služby, má podle všech náznaků jasný plán, jak ze své "nezištné pomoci" labilní zpěvačce vytřískat majlant. Nejenže podle několika zdrojů stojí za jejím vyděšením až k smrti, navíc se s ní dohodl na tom, že bude kasírovat půlku ze všech Ivetiných výdělků.

"Rychtářovi lidé byli těmi, kteří v polovině června vlezli Ivetě na zahradu domu, aby ji postrašili a ona konečně doplatila peníze, které mu dlužila. Iveta se ale vystrašila k smrti. Dokonce se našla i cedulka, ať si Iveta dává pozor na Artura. Ten samý pán, co Ivetě běhal po zahradě, se teď najednou začal objevovat u Rychtáře při jednáních o její budoucnosti. Ta je o tom, že Rychtářovi lidé dostanou ze všeho, co Iveta vydělá, půlku," prozradil nám zdroj z bodyguardova okolí, který je obeznámený s vyjednáváním. Rychtáře a jeho kolegy Bartošová z podobných praktik prý obvinila již víckrát v minulosti.

"Iveta ještě nedávno podezírala Rychtáře z toho, že je spolčený s její bývalou hospodyní a chůvou Goldou a přes zabezpečovací zařízení, které u ní doma instaloval, ji odposlouchává. Nenechala si to vymluvit. Nesnášela ho. Spíš by se vrátila ke Štaidlovi, než aby začala dobrovolně spolupracovat s ním," tvrdí Ivetin bývalý manažer Martin Wolf. "Pan Rychtář se ke mně choval pokaždé slušně. Vždy jsem se s ním ráda potkávala a vždy do budoucna i budu," uvedla k tomu Zlata Golda Dvořáková.

A co na celou věc říká Rychtář? "Já na její zahradě nebyl. A co se týče smlouvy mezi mnou a Ivetou, nebudu s vámi o tom vůbec komunikovat. Nemáte exkluzivitu," zareagoval nepřesvědčivě podnikatel. Ten si podle všeho Ivetu pomalu zpracovává jako slepici snášející zlatá vejce. První slušnou sumičku může od zpěvačky získat už v těchto dnech. Právě totiž začíná vycházet na pokračování zpěvaččina intimní zpověď, za kterou noviny údajně nabídly čtvrt miliónu korun. Iveta Bartošová, která s novináři k smrti nerada komunikuje, by do podobného kšeftu dobrovolně nikdy nešla, kdyby ji někdo nenutil...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám