Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestadvacetiletá Pixee Fox ze Severní Karolíny v USA má za sebou čerstvě svou devatenáctou proceduru. Prý vždycky toužila mít jinou barvu očí a nyní ji skutečně má. Její přirozeně zelené oči nahradila ‚mořská zelená‘. Právě takovou duhovku si totiž fanatička do plastik vybrala.

Není to přitom poprvé, co se o mladé Američance v souvislosti s bizarními úpravami píše. Už loni prosvištěla médii, když si nechala odstranit šest žeber, aby dosáhla dokonalých křivek přesýpacích hodin. Jejím nejnovějším záměrem je dostat se do Guinnessovy knihy rekordů jako majitelka nejužšího pasu na světě.

Za veškerá svá předešlá ‚vylepšení‘ už Pixee utratila v přepočtu 2,8 miliónu korun a poslední operace, kvůli níž musela až do Indie, jelikož ve většině západních zemí je výměna duhovky z kosmetických důvodů zakázaná, ji přišla na dalších 143 tisíc korun.

„Tohle bylo opravdu něco, co jsem si přála od svého mládí. Skutečně jsem toužila po jiné barvě očí. Od doby, kdy jsem před třemi lety poprvé slyšela o této operaci, jsem věděla, že ji musím mít. Barva, kterou jsem si vybrala, je mořská zelená. Je to extrémní zabarvení, které přirozeně nemůžete mít,“ prozradila Fox.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám