Hlavní obsah
Článek

Červen je tu a vy si říkáte, že letos to v plavkách zase nebude ono? Nevzdávejte to předčasně, několik kilogramů pořád můžete shodit. Vyzkoušejte populární, ryze českou proteinovou dietu KetoDiet a po vašich nadbytečných kilogramech se jen zapráší.

Nejlépe hubnou tlouštíci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem ketodiety je pět porcí jídel denně - od speciálních proteinových jídel a nápojů až k postupně přidaným běžným jídlům, bohatým na bílkoviny. Dietní plán KetoDiet, který je sestaven i pro menší nadváhu od pěti kilogramů, má ale rozhodně větší úspěch u žen a mužů s velkou nadváhou, nebo u lidí obézních. „Proteinová jídla a nápoje KetoDiet jsou navíc doplněny o potřebné vitamíny, minerály a omega mastné kyseliny, které tělo v průběhu hubnutí využívá a potřebuje,“ říká výživová specialistka Martina Dvořáková.

Pestrý jídelníček vám chybět nebude

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svůj jídelníček si z KetoDiet proteinových jídel můžete jednoduše poskládat a navíc ho doplnit vhodnou zeleninou. A nezáleží na tom, zda si vyberete výhodné balíčky proteinový jídel, nebo sáhnete po jednotlivých proteinových nápojích, omeletách, polévkách, snídaňových kaších nebo oblíbených proteinových tyčinkách. Variant je mnoho. Nejoblíbenějším se stal 21denní balíček HOLIDAY!

Proteinové drinky vedou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinové nápoje KetoDiet jsou navrženy a vyrobeny ze špičkových surovin a jsou zcela bezlepkové. Připravíte je za 2 minutky a svému tělu dodáte vše, co v průběhu hubnutí potřebuje. Příchutí k nápojům je více než dost, záleží jen a jen na vás, jaké si zvolíte. Chutě jsou tak mnohem pestřejší.

Vážně zhubnu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S ketodietou úspěšně hubnou známé osobnosti – Petra Janů, Jitka Zelenková, Jakub Smolík, Martin Dejdar, nebo Miluška Bittnerová –, ale nejen ony. „KetoDiet beru jako úžasný odrazový můstek, díky kterému jsem shodila víc než 15 kilogramů. Naučila jsem se jíst pravidelně a stačí mi menší porce. A vůbec nemám chutě na sladké,“ chválí ketodietu slečna Markéta.

Další články

Načítám