Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Severská kráska Elsa Hosk (27) momentálně patří k nejobletovanějším andílkům Victoria´s Secret. Pro luxusní značku spodního prádélka a plavek fotí jednu svůdnou kolekci za druhou a nebojí se ani pózovat na odvážnějších snímcích.

Naposledy se nechala zvěčnit v nejnovějším katalogu žhavého dámského prádla, které neváhala svléknout. Vznikly tak snímky nahoře bez, za něž se však Elsa v žádném případě nemusí stydět.

Vnady zakrývá cudně rukama a rozhodně tak nemůže být obviněna z podbízivé lacinosti. Naopak. Sympatické Švédce to v nové kolekci sekne jako nikdy předtím. Chybělo přitom jen málo a tuhle sexy blondýnu byste v prádle nikdy neviděli.

Ještě v pubertě totiž nosila sportovní dres a driblovala s basketbalovým míčem. Elsa dokonce nahlédla i do švédské basketbalové reprezentace, ale nakonec zvolila úplně jinou životní cestu.

A vede se jí více než dobře. Přestěhovala se do New Yorku a získala kontrakty se značkami jako Dior, Dolce & Gabbana, Ungaro či Guess. Největších úspěchů však dosáhla díky působení u Victoria´s Secret.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám