Hlavní obsah
Článek

Dagmar Patrasová (67) už přes rok řeší nevěru manžela Felixe Slováčka, který se na stará kolena zbláznil do Lucie Gelemové. Chvílemi zuřila a žádala o rozvod, chvílemi se snažila manželství v tichosti slepit, teď už ale rezignovaně hlásí: tahle věc se mě už netýká!

Patrasovou nedávno vyfotili při důvěrné večeři s jejím přítelem, jehož zná už osmnáct let. „Byla jsem na romantické večeři, ale v žádném případě to není tak, že bych se tím mstila Felixovi. To už jsem mohla udělat dávno,“ brání se, že by nevěrníkovi něco oplácela.

O svém muži mluví neutrálně, skoro jako by byl vzduch. „Nevím, jaký je, jestli zlobí, nebo je hodný. Všechno jsem vypustila. Má teď hodně práce, byl i v zahraničí. Chová se ale teď normálně. Co se děje, už se mě netýká,“ prozradila Super.cz s tím, že jeho románek s Lucií Gelemovou skutečně přestala řešit.

A jak to bude s rozvodem? Podle královny dětských srdcí není na pořadu dne a zdá se, že už ani nikdy nebude.

„Rozvodové papíry se shodily. Po poradě s právníky jsme se domluvili, že rozvod oddálíme. Pan doktor to už úplně stáhl,“ dodala Patrasová na otvíračce nové restaurace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám