Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětadvacetiletá Laura Micetich z Jacksonu v Tennessee se jednoho dne rozhodla, že už nechce žít v tlustém těle. Hlavním impulzem pro ni byl rozchod s přítelem po čtyřech společných letech, ale morbidně obézní žena zároveň chtěla být inspirací pro žáky ve škole, kde učí.

„Když jsem začala učit, chtěla jsem být pro děti dobrým vzorem. První, na co ale žáci reagovali, byla moje velikost. Nemysleli to nijak zle, nemají prostě jen žádný problém s upřímností,“ přiblížila Laura druhý důvod, proč se k radikální změně odhodlala.

Micetich prý byla zvyklá jíst potají, ale o to víc a častěji. Když se s ní přítel rozešel, neutápěla svůj žal v dalším jídle, ale naopak se konečně rozhodla dostat se do formy. Zpočátku sice zvažovala operativní zákrok, ale když začala navštěvovat posilovnu a vidět první úspěchy, odhodlala se jít do toho sama, jen za pomoci Instagramu. Svou proměnu si totiž v průběhu fotila a dělila se o ni na sociální síti, což je podle ní zásadní motivace ke shazování kil.

Po dvou letech úsilí vypadá mladá brunetka úžasně, lidé ji prý zpočátku podezírali, že podstoupila operaci nebo brala prášky na hubnutí, ona je ale pyšná na to, že 52 kilogramů zvládla shodit úplně sama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám