Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztahy s výrazně mladšími modelkami, jakou byla například Rumunka Madelina Ghenea (27), zřejmě herce Gerarda Butlera (46) omrzely a nenaplňovaly jej jako láska s interiérovou designérkou Morgan Brown, která je mu věkově mnohem blíž. Pár s devětatřicetiletou brunetkou tvoří skotský herec už přes dva roky a zdá se, že je to mezi nimi žhavé jako na samém začátku...

Dvojice strávila několik dní na Havaji, odkud také pocházejí plážové snímky. Morgan sice za chvíli oslaví čtyřicítku, ale minimálně postavu má pevnou jako dvacítka, a to ještě málokterá.

V kondici se evidentně udržují spolu, a i když už Butler není tak ‚vysekaný‘ jako před deseti lety, kdy natáčel akční snímek 300: Bitva u Thermopyl, pořád je to kus chlapa, na něhož je radost pohledět. Třeba se ještě nakonec hvězda takových trháků jako P.S. Miluji Tě, RocknRolla, Ctihodný občan či Beowulf: Král barbarů dočká i role otcovské.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám