Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chtěl být dokonalý a neváhal pro to postoupit víc jak 340 operačních a kosmetických zákroků. Výsledky plastické chirurgie dnes Justin Jedlica hrdě prezentuje na ulicích Beverly Hills, kde - ač je toho sice k vidění hodně - tohle vymodelované tělo budilo velkou pozornost.

Vedle mnoha úprav obličeje, jen nos si nechal upravovat pětkrát, podstoupil modelační zákroky na dalších částech těla a má implantáty v ramenou, v hrudi, v bicepsech, ale i v hýždích a na zádech. Bizarně působí jeho hrudník hlavně ve srovnání s někým, kdo kouzlu plastik nepropadl - jako dobrý příklad posloužil jeho z fotografů trochu nervózní kamarád...

„Jsem světově známý jako jeden z největších závisláků na plastikách a miluju posouvat limity,“ řekl Justin, který se ‚zkrášlujícími‘ operacemi nekončí. „Navrhl jsem si zádové implantáty, ale chci je vyměnit, nejsem s nimi spokojený,“ uvedl mimo jiné Jedlica.

Reklama

Další články

Načítám