Hlavní obsah
Článek

Herec Jiří Langmajer (57) o své současné partnerce Adéle Gondíkové (50) nikdy nemluvil. Svůj vztah také dlouho tajili. Teď se však herec o své současné lásce rozpovídal a jedná se o slova plná chvály, která Adélu určitě potěší.

Ještě než poznal Adélu, žil Langmajer bouřlivým životem. Kašlal na manželku, hodně pil a byl extrémně pracovně vytížený. Adélu mu prý seslalo samo nebe.

„Jsem pánubohu vděčnej, že jsem Adélu potkal. Díky ní jsem si uvědomil, že způsob, jakým žiju, je pro mě smrtelný. A že to chci změnit. Radovat se ze života, mít domov, tak nějak se uzemnit,“ řekl v rozhovoru pro časopis Reflex Langmajer s tím, že je zázrak, že ženu, jakou je Adéla, poznal.

Začátky však nebyly jednoduché a kvůli životnímu stylu mu vztah s moderátorkou a herečkou málem nevyšel.

„Adélu jsem dostal jako dar, samozřejmě brzo jsem o ni zase málem přišel, protože jsem se dál choval jako kokot, ale pak teprve začal opravdový boj o život, protože jsem věděl, jaký ten vztah taky může být. S mou bývalou ženou Kamilou by takový možná mohl být taky, ale já jsem z něho utíkal,“ prozradil.

Když se nakonec rozhodl život radikálně změnit, přišel ten nejtěžší okamžik. Manželce, která ho dvacet let držela nad vodou, vychovala mu dvě dcery a podle jeho slov s ním prožila opravdu příšerný věci, řekl, že od ní odchází. Teď už je nějaký ten pátek šťastný po boku Adély, bez které si život neumí představit.

„Já se bez ní cítím takovej ztracenej. Mám rád, když je mi nablízku. Jsem pak klidnější, vím, že všechno funguje a že se nemůže nic stát,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám