Hlavní obsah
Článek

Synové herce, hudebníka a moderátora Bořka Slezáčka (56) rostou jako z vody. Bořek vzal Andreje a Kolju do areálu trojské loděnice, kde se konal Den dětí, a zejména mladší z nich se na nejrůznějších dětských atrakcích pěkně vyřádil. Tatínek akci mezitím moderoval.

A protože se blíží prázdniny a vysvědčení, Slezáček se rozpovídal o studijních úspěších svého staršího syna Kolji, který je prvňáček. „Andrej má na vysvědčení čas a co přinese Kojla, se uvidí. Já doufám, že to budou samé jedničky. Má na to, aby přesvědčil učitelku, že se snaží, ještě zhruba tři týdny a uvidí se. Já, protože jsem časově hodně zaneprázdněn, se s ním neučím, to obstará žena, ovšem věřím, že všechno dopadne dobře,“ přeje si Slezáček.

Po vysvědčení budou následovat prázdniny. Kam se rodinka chystá? „Rodinka, anebo konkrétně já, se nechystám nikam, takže dovolenou nebudu trávit nikde. Mám před sebou natáčení, zkoušky muzikálu Alenka v kraji zázraků, kde hraji Bílého králíka, s kapelou absolvuji řadu koncertů a festivalů a jezdím po zájezdech s divadlem. Zbydou mi za červenec a srpen s bídou tři až čtyři volné dny, a to teda opravdu nikam nepojedu. Tělo si musí prostě někdy oddáchnout,“ uzavřel Slezáček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám