Hlavní obsah
Článek

Titulní stránky amerického bulváru už nejspíš nebudou zaplňovat zprávy o bouřlivém rozvodu Johnnyho Deppa (60) s Amber Heard (38). Stejně nečekaný je rozchod mimořádně úspěšné zpěvačky Taylor Swift (34) s oblíbeným dýdžejem Calvinem Harrisem (40).

Dokonalý páreček spolu vydržel randit 15 měsíců, po nichž nastal rozchod. Vzhledem k tomu, že Taylor a Calvin zásnuby nedotáhli až ke svatbě, jejich odloučení proběhlo bez komplikací. Za náhlou změnou prý nebyla nevěra, ale snoubenci zkrátka došli k závěru, že nastal čas vydat se každý jinou cestou.

Když Harris před dvěma týdny po autonehodě skončil v nemocnici, zdálo se, že mu Swift bude ochotně dělat ošetřovatelku. Místo toho se ale ukázalo, že časy, kdy se chlubili zamilovanými fotkami z dovolené, skončily.

„Nebylo to žádné drama. Někdy to prostě mezi dvěma lidmi přestane fungovat,“ tvrdí zdroj z okolí páru magazínu People. Rozchod měl vzejít ze strany Calvina, jehož nejúspěšnější americká zpěvačka omrzela. Taylor naopak snila o svatbě a doufá, že její snoubenec změní své rozhodnutí.

Reklama

Další články

Načítám