Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to již deset let, co se Barbara Nesvadbová (49) po smrti milovaného otce Josefa Nesvadby přestěhovala z pražských Vinohrad se svou dcerou a maminkou do vesničky Měchenice. Přestože nikdo nedokázal pochopit, že typicky městská žena milující vysoké podpatky, koktejly a kavárny se přestěhovala na venkov, ona si útěk z ruchu velkoměsta do klidu a na čerstvý vzduch pochvalovala. Tedy až doteď.

„Měchenice je krásná vesnice, ale já mám čím dál víc zaječí úmysly. Stále víc se mi stýská po Praze, po vysokých stropech, po stmívání ve městě, takže se jednou nohou vrátím do centra,” svěřila se nám Bára se svými plány na ovčí farmě občanského sdružení Etincelle v Ledcích u Slaného.

Nesvadbová plánuje částečnou změnu bydliště kvůli svojí dospívající dceři Bibianě, která se ale paradoxně z venkova stěhovat příliš nechce. „Uvidím, jak to bude s Bibianou. Jak je na gymplu, tak bude potřebovat čím dál víc volnosti, kultury a kulturního prostředí,” řekla Barbara Nesvadbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám