Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U celebrit už je takovým dobrým zvykem, že když vklouznou do bikin a cítí se v nich dobře, hodí na Instagram nějakou tu odvážnější zrcadlovou selfie. Velice úsporné bikiny zvolila i jedna známá americká zpěvačka a herečka, která za necelé čtyři měsíce oslaví půl kulatiny (26. září jí bude 35 let), ale postavičku má lepší, než kdejaká o polovinu mladší slečna. Poznáváte Christinu Milian i bez make-upu?

Zpěvačka hitů Dip It Low nebo When You Look At Me strávila pár dní odpočinkem ve Foxwoods Resort v Connecticutu, kde se stala hlavním hvězdným hostem na akci Reality TV Month, na níž Milian zazářila v overalu se širokými nohavicemi v barvě královské modři.

Sympatická držitelka ceny Grammy, která je maminkou šestileté dcery Violet Madison Nash, navíc prověřila své dovednosti jako DJka v jednom z nočních klubů v resortu. Na akci se mihly i další tváře známé z televize jako Lisa Rinna, Kristen Doute, Stassi Schroeder, Jared Haibon, Chris Soule nebo JJ Lane.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám