Hlavní obsah
Článek

Víc než dvě dohromady by strhly váhu, ale stejně je na ně fajn pohled! Podívejte se na fotky dam a dívek, které se staly finalistkami soutěže, v níž dostávají prostor i ty, do kterých by se vešly dvě České Miss. Hlasujte v anketě na konci článku!

Jsou to typické české Venuše, holky krev a mlíko! Finalistky soutěže Miss Prima křivky 2016 se představily fanouškům a ten, kdo nefandí anorexii, ale pořádným ženským, musí být na vrcholu blaha.

Jednou ze soutěžících baculek je i bývalá SuperStar Leona Šenková (23). Ta docela slušně zhubla, ale kost a kůže nechce být nikdy, takže objevit se mezi dvanáctkou kandidátek o korunku pro nejlepší plnoštíhlou krásku ji potěšilo.

„Tento ročník je o gotických špercích, výrazném líčení a divokých účesech. Tématem je rebelie a je báječné i to, jak to sedlo, že tento styl jsem přesně já, takže můžu být naprosto přirozená a v pohodě,“ myslí si Leona.

Soutěž pořádá přítelkyně bývalé hvězdy Novy a také exministra vnitra Radka Johna Markéta Zámyslická a není bez zajímavosti, že 4XL krásky čeká soustředění ve wellness centru, kde se snad neodtuční tak, aby mohly příště i do klasické missí soutěže. Samotné finále proběhne koncem září v Divadle Broadway.

Leona Šenková nezahálí ani po hudební stránce, v červnu vystupuje na Moravě, v Hradci Králové nebo v Mostě.

Jaký typ žen se vám líbí víc?
Hubené dívky jak z České Miss
23 %
Baculky, dá se za co chytnout
77 %
Celkem hlasovalo 12898 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám