Hlavní obsah
Článek

Partnerka herce Jamieho Dornana to po premiéře eroticky laděného filmu Padesát odstínů šedi nemá jednoduché. Milióny neukojených obdivovatelek trháku i knižní předlohy by se totiž rády viděly na jejím místě.

Rolí miliardáře Christiana Greye se zálibou v sadomasochistickém sexu se z Jamieho stal idol žen, které jej díky trilogii spisovatelky E.L. James považují za ztělesnění jejich erotických představ. Skutečný Dornan však není žádným proutníkem s násilnickými sklony, ale vzorným manželem a tatínkem.

V Padesáti odstínech šedi Jamie zažil intimní scény s Dakotou Johnson. Jejich vzájemná vášeň však byla tak nepřesvědčivá, že si oba za své herecké výkony vysloužili anticenu v podobě Zlaté maliny. Jedinou opravdovou lásku totiž Dornan prožívá s manželkou Amelií Warner, s níž má dvouletou dceru Dulcii a syna s dosud nezveřejněným jménem, který se narodil letos v únoru.

Ukázkový páreček se procházel po nábřeží Vancouveru, kde spokojení manželé zamířili na večeři do luxusní restaurace. Pan Grey v Kanadě natáčí další dvě pokračování Padesáti odstínů šedi a každou volnou chvíli tráví s Amelií.

České fanynky Jamieho Dornana nemusí kvůli svému oblíbenci letět až na severoamerický kontinent. Herec totiž po roce opět přislíbil účast na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde uvede film Anthropoid, v němž ztvárnil Jana Kubiše, který se do dějin zapsal atentátem na říšského protektora Reinharda Heydricha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám