Hlavní obsah
Článek

Daniela Šinkorová (51) se nedávno po blonďatém období opět vrátila k tmavým vlasům. Většina si myslí, že jí to sluší víc. A její manžel, kterého si po dlouholeté známosti vzala teprve nedávno, s tím beze zbytku souhlasí. Blondýnku doma nechtěl!

„Už jsem měla poměrně zničené vlasy. Byly neforemné a nedalo se s nimi dál pracovat. Navíc se nudím a potřebuji změnu,“ vysvětlila Super.cz proměnu Daniela. Doma ji za to Ladislav Polák opravdu pochválil.

„Manžel byl nesmírně šťastný. Poznal mě jako tmavovlásku a líbí se mu takové typy, takže po změně byl nadšený. Úplně otevřeně? Předtím se mu to nelíbilo. Ale dělala jsem si, co jsem chtěla, protože jsem to tak v té době cítila a potřebovala jsem si to vyzkoušet,“ vysvětluje muzikálová zpěvačka (účinkuje například v Mamma Mia!).

Prý se kvůli tomu doma neštěkali, ale její choť nesl předchozí proměnu dost nelibě. „Hádáme se kvůli úplně jiným věcem. Většinou jsou to úplné kraviny,“ smála se na představení finalistů letošního ročníku Muže roku.

Našla snad mezi mladíky někoho, kdo by ji oslovil, kdyby nebyla šťastně vdaná? Prý ne, jsou to pro ni všichni cucáci.

„Nedokážu si to představit. Jsou to mladí kluci, beru je jako kamarády. Na soustředění s nimi zapařím a zatančím si, ale tím to končí. Někteří se mi líbí víc, jiní méně, ale nemohu to jako porotkyně prozradit,“ dodala Daniela Šinkorová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám