Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svého času byl nejobsazovanější mužskou tváří romantických komedií a na svůj pohled smutného štěněte dojímal divačky v kinech i u televizních obrazovek. Jenže od těch dob se u Hugha Granta (55) leccos změnilo, a to nejen s jeho tělesnou schránkou, o kterou zřejmě příliš nepečuje.

Britský herec si pro svou poslední dovolenou vybral španělské letovisko Marbella, ale moře ještě nemělo teplotu, která by odpovídala jeho vkusu, a tak mu trochu trvalo, než se odhodlal udělat i pár temp. Grant asi nebude fandou pravidelného otužování ve sprše, které doporučují jako prevenci nachlazení a nejrůznějších viróz i lékaři.

Hvězda snímků jako Čtyři svatby a jeden pohřeb, Notting Hill, Láska nebeská nebo Deník Bridget Jonesové na prázdniny odjela s přítelkyní Annou Eberstein a jejich dvěma dětmi. V pondělí rodinka podnikla menší výlet po oblasti Golden Mile, která představuje úsek mezi Marbellou a přístavem Puerto Banús, kde se nachází množství luxusních vil, drahých restauraci a světoznámých hotelů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám