Hlavní obsah
Článek

V Náchodě byl v pátek těsně před jedenáctou večer zvolen nový Muž roku. Už superfinále bylo velmi napínavé. Za Českou republiku se utkali nejlepší kamarádi ze soutěže atlet Theodor Jareš (24) a student Martin Gardavský (24). Klání vypadalo nerozhodně do poslední minuty, jako by si desítky členů poroty chtěly co nejvíc užít pohled na vypracovaná mužská těla. Vítězství a postup na světovou soutěž Mister International nakonec získal Gardavský, který zaujal i nejvtipnější volnou disciplínou.

Už před finále měli oba po jednom vítězství v kapse. Theodor vyhrál v internetovém hlasováné soutěže oděvní fimy a rok má tak její oblečení zdarma. Martin získal cenu sympaťáka soustředění a porota složená ze zástupců médií jej vyslala na světovou soutěž Manhunt do Jižní Koreje. Protože ale nemůže jet zároveň na dvě soutěže, místo něj pojede Theodor Jareš. Ten ve volné disciplíně předvedl parádní breakdance.

"Vítězství jsem nečekal, myslel jsem, že to má v kapse Theodor," řekl Super.cz těsně po vítězství nezadaný krasavec. "Asi jsem zaujal úsměvem a tou volnou disciplínou," míní. Předváděl totiž reklamu na deodorant, kterou televizní diváci znají v podání svalnatého mulata.

Ze Slováků byli nejúspěšnější student Michal Gajdošech (21)¨ze Štúrova, který měl ze všech soutěžících bezesporu nejvypracovanější břišní pekáč. "Taky na něm roky makám. Nejedl jsem vůbec žádné uhlohydráty," prozradil Super.cz.

Ten o první místo a tím pádem o účast Mister International bojoval se stejně starým studentem z Prešova Jakubem Lorencovičem. Slovensko bude nakonec reprezentovat Lorencovič.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám