Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má za sebou kariéru modelky, nyní moderuje Polední a Odpolední Televizní noviny na Nově, a tak je Petra Svoboda (41) zvyklá, že je její podoba neustále zaznamenávána. Vůbec poprvé ale jedna z nejkrásnějších moderátorek stála portrétem, tuší ji namalovala talentovaná ilustrátorka Zuzana Osako.

„Spolupracuji se Zuzanou už asi dva roky a jsem za to ráda,” říká Petra, se kterou jsme se setkali právě na výstavě kreseb v hotelu Emblem. „Nestihla jsem vernisáž, ale chtěla jsem výstavu vidět, protože tady Zuzka má spoustu krásných ilustrací a obrázků.”

Svoboda stála malířce modelem poprvé. „Je pravda, že takovéto ilustrace byly mojí premiérou. Už dlouho se mi líbilo, jak Zuzana kreslí, a myslím, že z toho vznikly hezké obrázky,” uvádí s úsměvem Svoboda.

Pohledná moderátorka ale nestála talentované malířce pouze modelem. Je totiž také múzou její nově vzniklé módní značky Tradice. „Oblečení vychází z českých tradic a folklóru, ale dá se kombinovat i s moderními doplňky. Je tam tedy trochu z historie, tradic i současnosti,” komentuje další fázi spolupráce Petra Svoboda.

Související témata:
Zuzana Osako

Reklama

Další články

Načítám