Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Adele (35) většinu roku tráví ve své domovině v Anglii, kde už pár luxusních domů a bytů vlastní, nyní ovšem svůj seznam rozšířila i o jeden kousek za velkou louží. Na blíže nespecifikované adrese v Los Angeles si pořídila nový dům za 9,5 miliónu dolarů (230 miliónů korun), kde mají být jejími blízkými sousedkami mimo jiné Cameron Diaz nebo Jennifer Lawrence.

U tak tradičně a rodinně založené zpěvačky si určitě nikdo žádnou hyper moderní stavbu nepředstavoval a Adele nepřekvapila. Okouzlil ji totiž dům připomínající malý zámeček s malebnou zahradou plnou vzrostlých stromů, altánkem a kamenem obloženým bazénem i brouzdalištěm.

Nemovitost disponuje čtyřmi ložnicemi, šesti koupelnami, obrovskou kuchyní a obývacím pokojem. Celým interiérem se prolíná převážně bílá barva v kombinaci s přírodními prvky a materiály. Dominuje světlý a vzdušný styl vintage, který jen podtrhuje útulnou domáckou atmosféru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám