Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Budková si loni v listopadu nadělila silikonová prsa a od té doby má prý mnohem více pracovních zakázek. A to především v zahraničí. "Jsem komerční typ, stavím na úsměvu a plných tvarech. Plastikou jsem tomu pomohla, fotím plavky a prádlo mnohem více než před operací. Prsa nemám obří, mám je přirozená ke svému tělu, na fotkách to ani nevypadá, že by byla umělá," řekla Super.cz Budková, která se vrátila z Madridu, kde jako modelka měsíc pracovala.

"Klientům jsem se líbila, pracovala jsem tam slušně. Už jsem se tam na dva dny na práci i vracela, a to jsem doma teprve týden," upřesnila Tereza. Nyní chce kvůli rodině zůstat v Čechách, za prací bude dojíždět.

"Hodně pracuju v Německu, tak uvidíme, co přijde. Chtěla bych zkusit ještě jiné trhy. Bohužel nemůžu odjet na několik měsíců pryč, stýskalo by se mi po rodině a partnerovi. Navíc bych ztratila i klienty tady v Evropě. Byla bych sama proti sobě," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám