Hlavní obsah
Článek

Herečka Hana Maciuchová (†75) se po roční pauze, kdy si užívala cestování po horách i k moři, vrhla do natáčení seriálu Ulice. Opět se objeví jako učitelka Miriam Hejlová, ale ještě netuší, kam ji scenáristé povedou. Děsí se ale hlavně dětí.

"Shodou okolností jsem nedávno viděla francouzský film Mezi zdmi. Vytřeštěně jsem zírala, jak se chovají teenegeři na francouzské škole. Vrátila jsem se jako Miriam a začínám vytřeštěně koukat po svých žácích. Za ten rok mám pocit, že se dokonce ta rozvolněnost žáků proměnila," svěřila Maciuchová. Netuší ani to, zda už její bývalý partner nemá novou přítelkyni.

Doufá ale, že to nebude tak děsivé jako její letní zážitek z Chorvatska. "Zažila jsem drastickou boru, kdy jsem myslela, že budeme držet střechu domu kde jsme bydleli, ale naštěstí to přešlo bez problémů," zavzpomínala.

Když se loni nevěnovala natáčení, měla čas alespoň na své milované divadlo. "Stihla jsem nazkoušet dvě divadelní inscenace Jedna je monodrama Žena vlčí mák a druhá je inscenace Augusta Strinberga Tanec smrti. Obě se mi zdají v mém věku velmi zajímavé a velmi obsahově vypovídající. Ráda bych tedy pozvala čtenáře, aby mě také navštívili v divadle," vzkazuje přes Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám