Hlavní obsah
Článek

Nad šokující smrtí Jiřího Blahoslava Bláhy (†55), muže, který patřil v českém šoubyznysu v devadesátých letech k pojmům a fotil snad pro všechny významné časopisy té doby (a také všechny významné celebrity), se vznáší řada otazníků. Že by se sám oběsil, se nechce věřit. Lidé, co ho znali, se shodují na jednom: Ten člověk miloval tak život, že sám se rozhodně nezabil!

Mnozí očerňují jeho přítelkyni Janu, s kterou se do Tanzánie před časem odstěhoval a o níž psal přátelům před svým skonem nepěkně. Dokonce se zmiňoval o tom, že mu dělala zle, že se to s ní nedá vydržet. Jinému z kamarádů tři hodiny před smrtí údajně napsal, že se na něj něco chystá.

„Nemůžu tomu uvěřit, ale i já jsem věděla a nedokázala pro něj udělat nic,“ přiznává další jeho známá.

„Jirka byl takový ten typický fotograf, který měl moc rád ženy a rád navazoval s modelkami kontakty. Kdysi měl trochu i problémy, když fotil mladší ročníky. Ale nějak se to ututlalo. Jak jsem ho znala já, ani bych se nedivila, kdyby si s ním vyřídil účty nějaký černoch za to, že se mu spustil s jeho holkou,“ přišla s odvážným tvrzením jedna z blízkých kamarádek Bláhy.

Ten prý svou poslední partnerku Janu poznal kuriózně. „Před dvěma lety veřejně dělal konkurs na svou novou ženu a tahle to vyhrála,“ přidává náš zdroj.

S Bláhou se prý kamarádila i Vlaďka Šuleková, postavička, která se jednu dobu motala mezi Josefem Rychtářem a Zdeňkem Macurou. „Znala jsem ho asi šest let. Byl kdysi v Itálii, měl tam loď. Vyprávěl mi o tom, jak musel odejít z Česka, jaké lapálie měl s manželkou, jak přišel o všechny peníze. Sebevražedný typ rozhodně nebyl,“ kroutí hlavou.

Máte o Bláhovi nějaké zajímavé informace? Posílejte je na redakční email!

Reklama

Další články

Načítám