Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tvůrci veleúspěšného seriálu Hra o trůny nedávno vypustili do světa už šestou řadu, o níž se nebojí tvrdit, že je dokonce tou nejlepší. V sérii natočené podle knižní předlohy románu Píseň ledu a ohně amerického spisovatele George R. R. Martina není o nahotu nouze již od začátku, nyní ovšem nahá scéna, kterou již na televizních obrazovkách mohli vidět američtí diváci, čekala i na jednu z hlavních postav Daenerys Targaryen zvanou Khaleesi.

Její představitelka Emilia Clarke je ovšem ve svých devětadvaceti letech již zkušenou herečkou, a tak přestože nemá nahé scény v oblibě, vyvrátila, že by využila služeb dublérky. Jediné, co v tu chvíli prý potřebovala, byla vodka!

Inkriminované záběry jsou součástí čtvrté epizody, kdy ‚matka draků‘ vychází z místa, které zapálí a kde všichni lehnou popelem, bez poskvrny, ale také bez oblečení. V minulosti hereččiny odhalené scény obstarala modelka Rosie Mac.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám