Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dejte svým dětem k svátku dárek, na který jen tak nezapomenou. Pořiďte jim nový nábytek. Koukněte se na 4+1 super tip z nabídky e-shopu MT nábytek, kde najdete přes 400 dětských modelů pro batolata, školáky i puberťáky. A k tomu přes 130 nábytkových sestav do pokojíčků. Vyberte si z mnoha veselých barev, obrázků a tvarů kousek přesně podle svých představ. Teď navíc doprava za ½ na vše.

Neztrácejte čas sháněním nábytku. Kompletní pokoj vám ušetří spoustu starostí i peněz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moderní školák chce stylově žít a stylově také bydlet. Jeho představy beze zbytku splňuje sestava Julien 1, obsahující veškeré vybavení pro holky i kluky. Barvy úchytů dvířek si dítě vybere samo, a pokojíček tak bude mít originální a jedinečný. A vy se díky moderní povrchové úpravě nemusíte tolik rozčilovat při každé nehodě v podobě vylitého pití. Výhodný nákup! Dříve za 21 764 Kč.

Výběr ze 23 barev, pohodlná náruč z tisíců kuliček - ale pozor, jeden stačit nebude

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte víc dětí? Pořiďte domů také víc než jen jeden sedací polštář Liva XXXL. Jakmile se totiž někdo do velikého měkkého pytle zaboří, už ho nechce nikomu půjčit. Proč? Pevnou ekokůži obsahující 550 litrů kvalitních polystyrenových kuliček si jednoduše zamiluje. Z bohaté nabídky barev si vyberou i vaši uličníci, tak využijte skvělou cenu a kupte sedací polštář pro každého. Dříve za 5 875 Kč.

Co je nejdůležitější? Bezpečí dětí. Díky posteli se zábranou se vyspíte dosyta i vy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spí vaše zlatíčko bezpečně? Omezte riziko pádů na zem a nepříjemných úrazů díky dřevěné posteli Armon. Její pevná zábrana udrží potomka na matraci i při těch nejdivočejších snech. Při výběru ze 3 velikostí a 8 barev bude postel pasovat do každého pokojíčku, večer navíc zároveň s dítětem uložíte ke spánku do šuplíků i hračky. Praktické řešení pro váš klid. Dříve za 7 273 Kč.

Neochuďte děti o místo na hraní. S postelí 4 v 1 zařídíte pokojíček nanejvýš účelně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ideální nábytek do dětského pokoje? Patrová postel Alfa z masivu borovice s výsuvnou přistýlkou a úložnými šuplíky. Pohodlně se na ní vyspí hned 3 děti a přes den přitom zachováte v místnosti potřebný volný prostor. K dispozici máte 3 rozměry a 8 barevných provedení, v ceně pak dostanete i moderní PUR matrace. Nezmeškejte časově omezenou akční nabídku. Dříve za 14 385 Kč.

Přes 400 modelů dětského nábytku, 130 kompletních sestav: vše pro vaše nejmilejší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, u MT nábytek najdete všechno to, co vaše děti potřebují ke spokojenému bydlení a tím pádem zdravému růstu a vývoji. Postele, skříně, psací stoly nebo židle, moderní rostoucí nábytek i systémy, které lze časem doplňovat a různě kombinovat. Vybírejte společně s potomky ze stovek modelů v mnoha dalších barvách, rozměrech a stylech. Super ceny a doprava za ½ na vše!

Další články

Načítám