Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do startu jednapadesátého ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech zbývá sice ještě měsíc, ale známé osobnosti si na tuto důležitou událost v roce začínají připravovat svůj šatník. Spousta z nich totiž dobře ví, že se nevyplatí přípravu garderoby nechávat na poslední chvíli.

Mezi ty zodpovědné patří také Jitka Čvančarová (46), kterou jsme zastihli během zkoušky šatů u návrhářky Natali Ruden. „O tom, že by pro mě Natali vytvořila róbu, mluvíme už několik let, termínově jsme se ale nikdy nemohly sladit,” řekla Čvančarová.

Herečka si vyhlédla jeden z modelů na poslední přehlídce známé návrhářky, Ruden pro ni podobné šaty připraví přesně na tělo. „Jitka je sexy žena. Připravuji pro ni model, který podtrhne její živočišnou krásu. Doufám, že bude zářit,” uvedla designérka, která pro herečku nepřipravuje pouze šaty na zahajovací ceremoniál, ale také několik modelů z hedvábí, které nechala speciálně natisknout v Paříži.

Nedá se říct, že by Čvančarová měla svého dvorního návrháře nebo stylistu, herečka je spíš ten typ ženy, která ráda zkouší nové věci. „V osobním, ale i společenském životě jsem ráda chameleon. Na ulici byste mě asi ani nepoznali, protože klidně vyjdu v džínách a kšiltovce. Ráda zkouším styly návrhářů, na druhou stranu ale vím, že některé věci mi budou sedět okamžitě a jiné nikoli, protože jsem specifická postavou,” říká Jitka.

Herečka se netají tím, že módu nevnímá jako středobod vesmíru, zároveň ale ctí předepsaný oděv. „Jsem si vědoma povinností a dress codu, ráda tyto povinnosti splním a užívám si to,” říká Jitka Čvančarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám