Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Show Česko Slovensko má talent se pomalu chystá na obrazovky. Porotci a moderátoři se připravují na poslední natáčení před přímými přenosy. V neděli se totiž bude točit tzv. Velký třesk, z nějž vzejdou finalisté, o jejichž osudu budou už rozhodovat diváci. Na setkání s médii v budově Národního muzea tentokrát nepřekvapila Lucie Bílá (58) svým dekoltem, ale Martin Dejdar (59) kalhotami s rozkrokem proklatě nízko.

"Tyhle kalhoty jsem si koupil ve Španělsku, fakt se mi líbí a navíc jsou velmi pohodlné," svěřil Super.cz Martin Dejdar, který ve stejných kalhotách v Česku zatím potkal jen jediného člověka. Paradoxně ovšem kolegu z show Jakuba Prachaře (40). "Nijak jsme se nedomlouvali, Jakub je koupil na Slovensku," dodal Dejdar. Podezření, že si je půjčují, oba vyvrátili.

Dejdar své džíny poprvé představil na tiskovce k muzikálu Janka Ledeckého Vánoční zázrak, Prachař zase při zahájení muzikálového projektu Quasimodo. Zda je někdy uvidíme oba ve stejném modelu při vysílání Česko Slovensko má talent, které začíná 4. září, neprozradili.

Reklama

Další články

Načítám