Hlavní obsah
Článek

Turistky nestíhaly polykat sliny, kolemjdoucí zírali s otevřenou pusou! V Praze se na tiskovce představila finálová dvanáctka letošního Muže roku, která se ukázala nejen ve slušivých oblecích, ale také do půl těla. Mrkněte, jestli je mezi nimi i pro vás někdo favoritem a hlasujte v anketě na konci článku!

Mezi mladíky nechybí učitel tělocviku Jan Caha, z něhož musejí být studentky paf. „Snažím se nebýt přísný, ale přátelský. Když hodně simulují, že nemohou cvičit, tak zasáhnu, ale není to tak často,“ řekl fešák na tiskové konferenci.

Přítomné dámy zaujal i hodně urostlý Josef Kůrka. Ten dělá dozorce v druhém nejpřísnějším typu vězení u nás ve Vinařicích, takže se zločinci přichází do styku neustále. Vězeňská služba zaměstnává i Jana Hřebačku, jehož moderátorka omylem představila jako Hřebečka. Nikdy naštěstí nemusel použít služební zákrok. Není divu. Je to chlap jako hora a tváří se tak, že by zastrašil i sériového vraha.

„Moje přítelkyně se nebojí, že by se mi něco mohlo stát. Pracuji u soudu v Břeclavi, účastním se někdy eskorty, ale jinak s vězni do styku tolik nepřijdu. V práci o soutěži vědí, nemají s tím problém. V budoucnu bych se rád asi věnoval modelingu,“ řekl nám Honza.

Dvaadvacetiletý Petr Pöschl pracuje jako fitness trenér, na castingu zaujal svým charizmatem, výřečností i tím, jak velký pokrok prodělal při přípravě na mužskou obdobu soutěže krásy.

„Dávám do toho naprosto vše. Sešli jsme se tady slušná parta, s kluky je legrace, tak si to všichni užijeme,“ uvedl sympaťák.

Jiný z mládenců se živí jako stavbyvedoucí, nechybí mezi nimi ani obchodní zástupce a zbytek jsou studenti. Většina pánů má dle trendů mužné strniště, nechybí ani blonďák s úsměvem jak z hollywoodského filmu nebo holohlavý sympaťák. Každý si zkrátka může přijít na své.

„Myslím, že se nám opět povedlo vybrat zajímavou dvanáctku mužů, kteří neoplývají jen fyzickou krásou, ale mají i jiné přednosti,“ věří pořadatel Muže roku David Novotný.

Který z finalistů Muže roku 2016 vás zaujal nejvíc?
1. Miroslav Dubovický
5 %
2. Vojtěch Šafránek
5,8 %
3. Jan Pultar
2,3 %
4. Tomáš Dvořák
34,1 %
5. Martin Kurka
9 %
6. Pavel Kugler
2,6 %
7. Josef Kůrka
6,2 %
8. Jan Caha
2,6 %
9. Jan Hřebačka
2,4 %
10. Petr Pöschl
16,7 %
11. Michal Lukáš
6,5 %
12. Lukáš Lesák
6,8 %
Celkem hlasovalo 18517 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám