Hlavní obsah
Článek

Tak tohle málem způsobilo mezinárodní skandál. Po sociálních sítích se šíří video, ve kterém viditelně opilý americký fanoušek vnikl během mistrovství světa v hokeji do šatny ruského národního týmu. Lze tomu věřit?

Už jen to, že se mu podařilo vtrhnout do pečlivě hlídané šatny ruské sborné, je samo o sobě skandální. Pupkatý fanda ale celý svůj čin zdokumentoval a ruskou šatnu doslova znesvětil. Nejprve si svlékl dres a předvedl divoký tanec. Pohled na jeho obnažené tělo je opravdu jen pro silné povahy.

Nametený tlusťoch se sápal po dresu ruského kapitána Pavla Dacjuka, ale to nejhorší mělo teprve přijít. Nestydatý opilec si totiž vyhlédl brusle jednoho z hokejistů a bez skrupulí do nich namočil!

Není divu, že po zveřejnění videa v Rusku zuří. Skandál z ruského hokejového zázemí, které bývá vždy pečlivě střeženo, neušel ani pozornosti jiných zahraničních médií. Všimly si ho i zahraniční servery Mirror či Daily Mail. Některá ze zahraničních médií teď řeší, zda se jedná o skutečnost, nebo o šikovně vymyšlený podvrh. Co si myslíte vy?

Myslíte si, že americký fanoušek skutečně vnikl do ruské hokejové šatny?
Ano, určitě se mu to povedlo a je to pravda
23,3 %
Ne, video je jasný podvrh
76,7 %
Celkem hlasovalo 3106 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám