Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská kočka Suzy Cortez je pyšnou držitelkou titulu Miss BumBum Brazil, který je udělován v soutěži o nejkrásnější zadeček. Od té doby, co Suzy soutěž vyhrála, narostlo jí obrovsky sebevědomí. Na sociálních sítích hrdě vystavuje nejen své pozadí, ale i bujné vnady.

V hledáčku fotografů se nejednou ukázala i na pláži v plavkách, které s úsměvem na tváři svlékala. Patří také k velkým fanynkám fotbalového klubu FC Barcelona.

Nedávno vzbudila skandál, když veřejně opěvovala slavného fotbalistu Lionela Messiho. Ten si ji dokonce přidal na svou sociální síť, ale po důrazném upozornění manželky si nestydatou krásku raději ze svého profilu smazal. Suzy Cortez však provokuje i nadále.

Nechala se slyšet, že aféra s Messim byla zbytečně nafouknutou bublinou, protože argentinský fotbalista rozhodně není její typ. Najednou totiž pro změnu zbožňuje jeho týmového spoluhráče Gerarda Piquého, jenž je partnerem zpěvačky Shakiry.

Suzy se neváhala svléknout a na odhalená záda a pozadí umístit nápis se jménem fotbalisty a znakem Barcelony. Shakira z těchto dráždivých provokací jistě není nadšena, ale zatím na rozdíl od Messiho manželky zůstává nad věcí a exhibicionistické výstřelky prostopášné Miss BumBum nechává bez povšimnutí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám