Hlavní obsah
Článek

Milují ho fanynky, na pódium mu hází kalhotky, ale on miluje jen jednu. Zpěvák skupiny New Element Vojta Drahokoupil prozradil, že je zamilovaný. Jeho přítelkyní je tanečnice Denisa Sýkorová.

"Jsem zamilovaný, jsme spolu skoro rok. Dal nás dohromady muzikál Romeo a Julie. Denča v něm tančí, já hraju Romea," řekl Super.cz Vojta. Je tak zaláskovaný, že dokonce jednu z písniček na nové desce kapely psal právě jí. "Jedna písnička je adresovaná jí, psal jsem to v noci v autě, jel jsem hrozně unavený, ospalý z představení Romea a Julie, Denisa seděla vedle mě," prozrazuje.

Muzikál Romeo a Julie loni skončil po pár představeních ve Foru Karlín. Mluvilo se o velkých finančních problémech, herci a zpěváci nedostali zaplaceno. Nyní se romantický muzikál vrátil na prkna Divadla Hybernia. A ve stejném obsazení.

"Peníze jsem dostal, zaplaceno vše je. Jinak bych se určitě nevrátil. Dělá to nová produkce, vše je vyřešeno. Je to nádherný muzikál, miluju to, je tam nádherná hudba, děj. Miluju, když umřu na schodech a čekám dvacet minut hlavou dolů. Peníze jsou ale samozřejmě důležitý, ale teď je všechno tak, jak má být," dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám