Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to krátce přes rok, co zemřel bývalý premiér Stanislav Gross. V pouhých 45 letech podlehl zákeřné nemoci. Jeho žena Šárka odchodem svého muže stále velmi trpí. Žije hlavně pro své dcery Denisu a Natálku „Učíme se to všechno zvládat, není to nejlehčí, ale člověk nemá na výběr, takže musí," řekla TopStar magazínu Šárka.

Grossová měla údajně po smrti manžela přijít o 100 miliónů, které prý zmizely ze sejfu. „Já se vždycky strašně směju, když čtu články, co mi zůstalo, co se stalo a že mi někdo vybílil účty. 170 korun mi nezůstalo, z účtu mi nic nezmizelo, já bych tohle ráda uzavřela, všechny tyhle dohady. Nicméně bylo to hodně těžký a díky bohu mám přátele, kteří mi teď finančně pomáhají,“ upřesnila vdova.

Dědictví po Stanislavu Grossovi stále není vyřešeno. "Je to u právníků a musí se čekat. Když se to podá, tak se zase rok čeká, prý na soud, nevím, je to strašně dlouhý. Já jsem si myslela, že když se někdo nedohaduje, když všechno podepíšeme, že to bude rychlejší, ale ne, bohužel není zatím," dodala Grossová, která dnes večer v TopStar magazínu také prozradí, zda je v jejím životě nový muž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám