Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Tílka jsou sexy. Vykukující podprsenka už moc ne. Lehké a průsvitné blůzky jsou svůdné. Pokud to ovšem nepokazíte špatnou podprsenkou. Jste na léto vybavena tím správným prádlem?

Hladká podprsenka: Povinná letní výbava

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ničím svůj letní outfit nepokazíte víc, než když ho ozdobíte vykukujícím spodním prádlem a ještě v neladící barvě. Zářivé krajkové podprsenky na chvíli odložte stranou – na scénu přicházejí hladké podprsenky, které jsou jako dělané pod lehké topy. Našli jsme ty nejlepší. A na své si přijdou i ženy s většími ňadry! Kterou vyberete?

Maia 4D Soft Control: Prádlo by se mělo přizpůsobit vám. Ne vy jemu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hladká podprsenka Maia 4D Soft Control vás na pohled zaujme luxusním vzhledem. Ale to je teprve začátek! Její flexibilní košíčky jsou vyrobeny z unikátního materiálu, který reaguje na tělesnou teplotu a tvaruje se podle vašich křivek. Navíc jsou lehké, měkké a prodyšné, takže se v nich ňadra nebudou potit! Široká ramínka nabídnou maximální oporu i většímu poprsí. A díky hladkému střihu podprsenka neproznačuje švy ani pod opravdu těsným oblečením. A když ze tří barev zvolíte tu tělovou, můžete ji bez obav obléknout i pod průsvitná a bílá trička.

Invisible 3D Spacer: Neviditelná a prodyšná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Super hladká podprsenka, která nebude vidět ani pod obepnutým topem. Taková, ve které se nebudete potit. A ani o ní celý den vědět. Právě taková je podprsenka Invisible 3D Spacer! Je vyrobena ze speciálního dvouvrstvého materiálu, který odvádí vlhkost pryč od těla, je extrémně lehký a poddajný. Jemně obejme vaše tělo a ať přes ni obléknete cokoliv, bude neviditelná. Přesvědčte se na vlastní kůži a vyberte si jednu ze čtyř barev!

Brillant Push-Up Brassiere: Když chcete oslňovat plným dekoltem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hladká Push-Upka by se měla stát povinnou letní výbavou každé ženy, která chce čas od času zamotat mužům hlavu svůdným výstřihem. Tuhle luxusní Push-Upku si zamilujete nejen díky přepychovému vzhledu, ale také díky vyztuženým košíčkům z tvarované molitanové pěny, které dodají vašim ňadrům na objemu. Všité boční kostice se postarají o bezchybné držení poprsí a vy si můžete užívat závistivé pohledy žen a lačné pohledy mužů. Kterou barvu vyberete? Praktickou tělovou, něžnou bílou, tajemnou černou, nebo sexy červenou?

Fortuna White Plunge: Luxusní kousek pro velká ňadra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato hladká vyztužená podprsenka je navržena speciálně pro ženy s velkými ňadry. Takže vám nejen dokonale padne, ale samozřejmě nabídne také oporu, kterou vaše ňadra potřebují. Funguje jako Push-Up podprsenka a krásně pozvedne ňadra, ale není vybavena pro vás zbytečnou výztuží. A co je nejlepší? Plunge košíčky jsou střiženy nejen tak, aby tvarovaly a pozvedly ňadra, ale navíc díky nízkému středu jsou přímo určené do opravdu hlubokých výstřihů. Pochlubte se svým krásným dekoltem!

Další články

Načítám