Hlavní obsah
Článek

Nejen porota, ale i diváci se během v sobotu vysílaného pořadu Moje tvář má známý hlas museli štípat do tváře a ujišťovat se, že před nimi nestojí pravá Hana Hegerová! Petr Rychlý se po senzačním převtělení do Honzy Nedvěda zhostil další senzační proměny, za kterou oprávněně vyhrál celé kolo. Mrkněte na fotky!

Petr Rychlý prý měl před natáčením strach, aby snad Hanu Hegerovou, kterou léta zužují zdravotní potíže vyplývající z pokročilého věku, nějak neurazil svou interpretací písně Čerešne.

„Omlouvám se, paní Hegerová,“ říkal už při zkouškách. Největší problém měl s rytmem a snahou dostat se k podobnému tónu hlasu, jaký má česká Edith Piaf. U Honzy Nedvěda se mu to senzačně podařilo, a tak se teď bál, jestli se to znovu povede a nebude znít jako parodie a vypadat jako špatně napatlaný transvestita.

Ale soudě dle veškerých možných reakcí se to nestalo. Všichni byli z jeho výkonu u vytržení!

„Je neskutečné, jak tam Petr dokáže dát emoce. Jsem srdcař a srdce jsi tam dal neskutečně,“ prohlásila dojatá Jitka Čvančarová. Janek Ledecký považuje tuhle proměnu za dosavadní největší svatokrádež, výkon Rychlého ale vyzdvihl.

Ten celé kolo vyhrál a všichni už se těší, s čím se tenhle bourák vytasí příště!

Reklama

Další články

Načítám