Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sandra Nováková (42) poprvé na veřejné akci ukázala svého půlročního syna Mikuláše. S přítelem, režisérem Vojtou Moravcem, vyrazili do Žlutých lázní na akci Kočárkem Prahou. Málokdo ze Sandřiných přátel si herečku dokázal představit jako maminku, ani ona netušila, jak moc si to bude užívat.

"Zvládám to skvěle, překvapilo mě, jak to je od začátku dobrý. Vždycky jsem byla nemateřský typ, jakmile jsem ale porodila, tak jsem se strašně zamilovala a od té doby se vezu. Sama jsem si to nedokázala představit. Mám oči jen pro Mikuláše, pro Vojtu už ne. Když odejdu a Vojta hlídá, rovnou jdu za synem a jemu ani chudákovi nedám pusu," usmívá se Sandra, která se zatím nemá v plánu vrátit do práce. "Jsem na plné mateřské, pracuje Vojta," vysvětluje herečka.

Sandra má půl roku po porodu zpět svojí štíhlou postavu. "Běhání s dítětem, posilovna s kočárkem. Od rána do večera jsem vlastně ve fitku. Jsem na původní váze. Vlastně při odchodu z porodnice jsem měla už jen o kilo víc. Šlo to dolů samo," dodala Sandra Nováková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám