Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky tomu, že Zuzana Jandová (36) pracuje zejména na zahraničních trzích a na místních společenských akcích se objevuje minimálně, tak se toho o jejím soukromí moc neví. Velký otazník se vznášel také nad jejím vztahem s Robertem Hájkem, zlatníkem, který v minulosti chodil s Agátou Prachařovou (38) či Kateřinou Sokolovou (35).

Když jsme se s nejkrásnější Češkou roku 2008 potkali na plzeňské klinice krásy, kde si nechala vybělit chrup, tak jsme se jí podívali na zoubek i v tomto smyslu. Je tedy single, zamilovaná nebo zadaná? „Jsem poprvé v životě single,” smála se naší otázce kráska. „Nikdy jsem neměla prostor sama pro sebe. Vždycky jsem čas rozdělovala mezi prací a vztahem a kašlala jsem na to, kdo je Zuzana Jandová a jak by mohla růst,” nechala se slyšet modelka.

Co by tedy Zuzana ráda změnila? „Člověk má čas vnímat sám sebe, rozumět sám sobě a díky tomu má šanci dělat šťastnými i lidi kolem. Tenhle luxus si zaslouží každej,” řekla Zuzana.

Jestli hodlá zůstat tahle živočišná kráska bez partnera, nebo jestli je přístupná novým známostem, se dozvíte v našem videorozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám