Hlavní obsah
Článek

Po práci legraci, řekla si asi nejznámější česká osobnost </a><a href= (†80). Po dotočení nového alba Sentiment plného evergreenů, které má Mistr od svých českých i světových kolegů nejradši, sáhl po alkoholu. Na rozdíl od jedné své nejmenované kolegyně ale ani nevypil několik lahví za sebou, ani neusrkl. Jen se sklenicí alkoholu známé značky s nadhledem sobě vlastním zapózoval při fotografování bookletu k cédéčku. Podívejte se do fotogalerie.

Nedávno Gott natáčel televizní reklamu na čaj, nyní však pózoval i s pitím jen tak pro radost. "Fotografie má naznačovat, že Karel dodělal svou práci a tak má právo na odpočinek," vysvětluje autor fotografií Jakub Ludvík, který s Gottem pracoval již několikrát. "Vždy přijde na sto procent připravený a ani tentokrát tomu nebylo jinak. Dorazil s dobrou náladou a sršel fórky. Zajímavé je, že nejlepší fotografie vznikla ve chvíli, kdy jsme si nezávazně povídali a nevěděl o tom, že ho fotím," naráží na jeden ze snímků Ludvík.

Slova chvály pro fotografa má i "model" Gott. "Jakub je naprostý profesionál, který dokáže ideálně vystihnout moment, aby zmáčkl spoušť přesně ve chvíli, kdy se může nejlépe dostat do duše svého objektu," uvedl pro Super.cz božský Karel, kterému to na fotografiích skutečně sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám