Hlavní obsah
Článek

Jsou čtyři, ale jen raper Christopher Mumba, který by se dal označit za mladší kopii Bena Cristovaa, z nich může čistě teoreticky uspokojit představy fanynek, které touží po tom, aby někdo z této grupy českých kluků byl jen jejich! Člen boy bandu New Element Chris je prý docela čerstvě nezadaný a prý se dobrovolně bude potkávat s fanynkami. Zatím si všichni užívají zájmu, včetně kalhotek, které na ně létají. Mrkněte na rozhovor ve videu!

V Česku nyní působí hned několik chlapeckých skupin, tahle z nich je nejúspěšnější. Na křtu jejich nové desky Jdem dál jsme si s Ondřejem Havlem, Vojtěchem Drahokoupilem, Lukášem Cestrem a Chrisem popovídali, a tak nám prozradili, čeho všeho se už od fanynek, ale nejen od nich, dočkali.

„Dostal jsem nabídky na tři sňatky a dvě přestěhování. Od těch mužů je to nepříjemnější. To moc nevyhledáváme, ale děkujeme, že nás podporujete,“ vtipkoval.

Vojta Drahokoupil dostal zvláštní návrh, aby se šel s kýmsi projít do lesa, což s díky odmítl. To Ondřej Havel neměl na co vzpomínat. „Mně žádné takové nabídky nechodí. Berou mě jako Hložánka z Ulice, který je ajťák a má jen svoje počítače. Asi si myslí, že jsem stejný,“ krčil rameny Ondřej.

Na rozdíl od ostatních podobných seskupení netají, že tři z nich mají lásky, nechtějí fanynkám lhát. A tak to zůstalo na Chrisovi.

„Úplně jsem na to setkávání s fanynkami natěšený. Jsem nezadaný čerstvě, bude to pár měsíců. Nejsem z toho šťastný, ale co se dá dělat,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám