Hlavní obsah
Článek

Přerůžovělá dívenka Dominika Myslivcová (29) poslední dobou chodí na akce s blondýnkou, která jí je dost podobná, ale skutečně se nejedná o její starší ségru. Máma známé blogerky, která ráda fotí provokativní snímky, svým půvabem dokazuje, že krása nikdy nepadá daleko od stromu a že se tedy Dominika mohla v tomhle hodně spolehnout na geny.

Natálie Myslivcová za svou dcerou, jejíž existence hodně lidí provokuje, stojí. „Podporuju ji úplně ve všem, je to velice silná osobnost a jsem na ni opravdu moc pyšná. Zdědila toho docela dost a někdy se v ní vidím,“ říká hrdá maminka.

Sama dobře ví, jak důležité je plnit si své sny. Věnuje se patnáct let fotografování, jejím největším koníčkem je focení dětí.

„Ty jsou pro mě srdcovka, asi i proto, že moje vlastní tak rychle odrostly, proto ti prckové, které fotím, zaplňují chybějící místo. Nejradši fotím čerstvě narozená miminka, neuvěřitelně mě to nabíjí energií,“ řekla matka Myslivcová.

Takhle malé děti se fotí těžko, nejde jim přikázat, aby zapózovaly, Natálie má ale tajný recept: ví, že každý křikloun nakonec usne a spící miminko je snad ještě rozkošnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám