Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Přístav se už odehrálo leccos. Tentokrát se tam pojedou závody rallye. Ne úplně v dobrém ale bude na toto natáčení vzpomínat Olga Želenská, představitelka Lily, která se při něm zranila.

Olga, která dříve žila s hercem Pavlem Trávníčkem, tvořila dvojici s Herbertem Ouškem, kterého hraje Norbert Lichý. V euforii ze startu závodu, když obíhala auto, aby nastoupila na místo spolujezdce, zakopla a upadla do prachu.

Jako správná profesionálka scénu dohrála a teprve když režisér zavolal STOP, začala zjišťovat, co se jí vlastně stalo. Sedřela a narazila si koleno, což byla v první chvíli banální záležitost. Herečka se ale lekla, protože druhý den měla premiéru v divadle.

„Hráli jsme Hvězdné manýry, tak mi blesklo hlavou, co bych dělala, kdybych se zranila nějak víc. Fakt ale je, že do druhého dne mě koleno pěkně rozbolelo. Stalo se mi poprvé, že jsem se při natáčení nebo v divadle zranila. Doufám, že režisér v dílu tenhle obraz nechá, když už jsem při něm nasadila své zdraví,“ řekla Olga o pár dní později.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám