Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V Hollywoodu se neustále spekuluje o rozpadu manželství Brada Pitta (60) a Angeliny Jolie (48), ale k rozvodu překvapivě místo nich dospěl neméně slavný pár. Johnny Depp (60) totiž Amber Heard (30) odmítl splnit její životní sen.

Samotná svatba s jedním z nejbohatších hollywoodských herců bylo pro Amber velkým triumfem, protože takové pocty se nedočkala ani Vanessa Paradis, s níž má Depp šestnáctiletou Lily-Rose a čtrnáctiletého Jacka. Střihoruký Edward jí však pro změnu nedopřál rodinu, což vyústilo v podání žádosti o rozvod.

„Hlavním důvodem jejich rozchodu je fakt, že Amber chtěla miminko, ale Johnny už po padesátce další děti nechtěl. Jako kompromis jí nabídl adopci dítěte kolem osmi let, ale ona chtěla jedině vlastního potomka,“ tvrdí zdroj z okolí slavného páru.

Neshody týkající se založení rodiny byly tak závažné, že manželé několik posledních měsíců strávili v oddělených ložnicích. Amber Heard, která Deppa poznala v roce 2011 při natáčení filmu Rumový deník, nebude mít po rozvodu o potenciální tatínky nouzi. Před svatbou totiž nepodepsala předmanželskou smlouvu, takže si může nárokovat část Deppova jmění, jehož hodnota se odhaduje na závratných 400 miliónů amerických dolarů (9,6 miliardy českých korun).

Reklama

Další články

Načítám