Hlavní obsah
Článek

Od doby, kdy zářila v SuperStar, uplynulo ve Vltavě už hodně vody. Veronika Stýblová nejen viditelně zhubla, ale také se chytla na muzikálové scéně. A ani na své věrné fanoušky nezapomíná. Do světa aktuálně vypouští svůj nový taneční singl, který možná už jen svým žánrem všechny překvapí.

„Koncem roku 2015 mě oslovil přímo hudební producent a dýdžej Manene, který mi řekl, že by se mnou chtěl udělat nějakou skvělou pecku. Byla jsem z toho nejdříve trošku na rozpacích, ale nakonec jsme se do toho vrhli po hlavě a začali na písničce pořádně makat. Hudbu složil přímo hudební producent Manene a s textem mi pomohl skvělý kamarád a skladatel Petr Ožana, se kterým jsme společně vymysleli i melodickou linku,“ říká Veronika, která se teď snaží nový singl co nejvíce přiblížit lidem.

Všem kritikům, kteří by chtěli žehrat na to, že tahle půvabná česká zpěvačka zase zpívá anglicky, se Veronika rozhodla zavřít ústa. „Každopádně už dopředu plánuji i českou píseň. Předem mohu odtajnit, že mi text napsal skvělý textař, herec a kolega Václav Kopta. Takže se zajisté fanoušci mohou těšit i na český singl,“ dodala Veronika, kterou můžete nyní vidět v muzikálech Sibyla a Mýdlový princ.

Reklama

Další články

Načítám